foss_banner

Ejbre

Linux magazin

Uslovi korišćenja

Pristupom i korišćenjem ovog sajta prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite ovaj sajt.

Sadržaj

Blog EJBRE je namenjen ličnoj i nekomercijalnoj upotrebi od strane posetilaca sajta i sve objave su autorskog karaktera, sem u slučaju ako je suprotno naznačeno. Svako neovlašćeno kopiranje, menjanje, distribuiranje i prisvajanje ovih sadržaja bez naše saglasnosti i dozvole je strogo zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima.

Komentari

Strogo je zabranjeno vređanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima na ovom blogu po bilo kojoj osnovi (političkoj, rasnoj, verskoj, nacionalnoj…). Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani bez prethodnog upozorenja.

Korišćenje sajta

Ne garantujemo da će saveti koje predlažemo na blogu EJBRE funkcionisati na vašim računarima. Funkcionisanje zavisi od operativnog sistema, korisničkog pristupa, stručnosti korisnika koji rukovodi tim uređajuma i mnogih drugih faktora, pa zato kada preuzimate određenu akciju koja je predložena na našem sajtu sami snosite odgovornost i posledice.

Isto tako, ne garantujemo da su sve informacije na sajtu potpuno tačne i napominjemo da su moguće i greške u kucanju. Ako su informacije pronađene na stranicama drugih sajtova oni odgovaraju za njihovu tačnost, a linkovi će biti navedeni negde u sklopu članka. Autor bloga ne upravlja sadržajem na izvorima tih informacija i zato ne odgovara za njihov sadržaj.

EJBRE zadržava pravo da promeni sadržaj na blogu, u bilo koje vreme, na bilo koji period, bez obaveštenja i odgovornosti prema bilo kome. EJBRE polaže pravo da uslove korišćenja povremeno menja, bez obaveze da obavesti korisnike. U skladu sa tim, posetiocima sajta se preporučuje da povremeno posete ovu stranicu, kako bi se obavestili o eventualnim promenama uslova korišćenja. 

Odricanje odgovornosti

Sve informacije koje se nalaze na blogu sa sobom ne povlače bilo kakvu odgovornost EJBRE-a, niti postoje bilo kakve garancije po osnovu istih. Vlasnik sajta nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu usled korišćenja ovog sajta ili njegovog sadržaja.